Bij Sportkerel.nl begrijpen we dat individuele behoeften en doelen variëren van persoon tot persoon. Daarom bieden we naast onze andere coaching mogelijkheden ook 1-op-1 coaching aan die specifiek is afgestemd op jouw unieke situatie, ongeacht welke sport je beoefent.

Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren atleet die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen, onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden op jouw sportieve reis.

1 op 1 bodybuilding coaching webp

1-op-1 Bodybuilding Coaching

Onze bodybuilding coaches zijn experts in het helpen van individuen bij het opbouwen van spieren, het verbeteren van lichaamssamenstelling en het behalen van wedstrijdvoorbereidingen.


Met persoonlijke begeleiding en aandacht ontwikkelen we samen met jou een aangepast trainings- en voedingsschema om je te helpen je spiermassa te vergroten, je kracht te verbeteren en je lichaamsvorm te perfectioneren.

1 op 1 hardloop coaching webp

1-op-1 Hardloop Coaching

Of je nu een beginnende hardloper bent of een ervaren wedstrijdatleet, onze hardloop coaches kunnen je helpen je loopprestaties te verbeteren.


We bieden gepersonaliseerde looptrainingen, technische tips en advies over blessurepreventie om je te helpen je snelheid, uithoudingsvermogen en looptechniek te verbeteren, of je nu traint voor een 5K, een halve marathon of een ultramarathon.

1 op 1 wielren coaching

1-op-1 Wielren Coaching

Onze wielren coaches zijn gepassioneerde wielrenners die je kunnen helpen om je fietsvaardigheden te verbeteren, je uithoudingsvermogen te vergroten en je prestaties op de fiets te maximaliseren.


Of je nu een beginner bent die de basisvaardigheden wil leren of een ervaren wielrenner die zijn tijd wil verbeteren, onze 1-op-1 coaching sessies bieden persoonlijke aandacht en begeleiding om je te helpen je doelen te bereiken.

1 op 1 zwem coaching webp

1-op-1 Zwem Coaching

Onze zwem coaches zijn ervaren zwemmers en instructeurs die je kunnen helpen je zwemtechniek te verbeteren, je snelheid te verhogen en je uithoudingsvermogen in het water te vergroten.


Met individuele zwemlessen en persoonlijke feedback kunnen we je helpen om je zwemslagen te perfectioneren en je zelfvertrouwen in het water te vergroten, of je nu traint voor een triatlon, een open water race of gewoon je zwemvaardigheden wilt verbeteren.

Begin vandaag nog met 1-op-1 Coaching

Of je nu je spiermassa wilt vergroten, je looptijden wilt verbeteren, je fietssnelheid wilt verhogen of je zwemtechniek wilt verfijnen, onze 1-op-1 coaching programma's bieden de persoonlijke begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om je sportieve doelen te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze ervaren coaches je kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen.