Laatst bijgewerkt op 15/03/2024

Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt of een aankoop doet. Door onze website te bezoeken en/of aankopen te doen, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

1. Algemeen

a. Sportkerel.nl ("wij", "ons" of "onze") biedt deze website aan, inclusief alle informatie, tools en diensten die beschikbaar zijn vanaf deze site voor u, de gebruiker, op voorwaarde dat u alle voorwaarden, bepalingen, beleidsregels en kennisgevingen aanvaardt die hierin zijn opgenomen.

b. Door onze website te bezoeken en/of iets van ons te kopen, neemt u deel aan onze "Service" en gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden ("Algemene voorwaarden", "Voorwaarden"), inclusief de aanvullende voorwaarden en beleidsregels waarnaar hierin wordt verwezen en/of die beschikbaar zijn via een hyperlink. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de website, inclusief, maar niet beperkt tot, gebruikers die browsers, verkopers, klanten en/of bijdragers van inhoud zijn.

c. Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt of gebruikt. Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van enig deel van de site, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden van deze overeenkomst, dan mag u geen toegang krijgen tot de website of gebruik maken van enige dienst. Als deze Algemene Voorwaarden als een aanbod worden beschouwd, is de aanvaarding uitdrukkelijk beperkt tot deze Algemene Voorwaarden.

2. Wijzigingen aan de service en prijzen

a. De prijzen van onze producten zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.

b. We behouden ons het recht voor om op elk moment de Service (of enig onderdeel of inhoud daarvan) zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of stop te zetten.

3. Producten of diensten

a. Bepaalde producten of diensten kunnen exclusief online beschikbaar zijn via de website. Deze producten of diensten kunnen beperkt in aantal zijn en onderworpen aan retour of ruil volgens ons retourbeleid.

b. We hebben er alles aan gedaan om de kleuren en afbeeldingen van onze producten die in de winkel worden weergegeven, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. We kunnen niet garanderen dat de weergave van kleuren door uw computermonitor nauwkeurig zal zijn.

4. Accuratesse van facturering en accountinformatie

We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren die u plaatst bij ons. We kunnen naar eigen goeddunken limieten stellen aan of annuleren van gekochte hoeveelheden per persoon, per huishouden of per bestelling. Deze beperkingen kunnen bestellingen omvatten die zijn geplaatst door of onder hetzelfde klantaccount, dezelfde creditcard en/of bestellingen die hetzelfde factuur- en/of verzendadres gebruiken. In het geval dat we een wijziging aanbrengen of een bestelling annuleren, kunnen we proberen u hiervan op de hoogte te stellen door contact op te nemen via e-mail en/of factuuradres/telefoonnummer dat is opgegeven op het moment dat de bestelling is geplaatst.

5. Persoonlijke informatie

Uw indiening van persoonlijke informatie via de winkel is onderhevig aan ons privacybeleid. Zie onze Privacy Policy.

6. Contactgegevens

Vragen over de Algemene Voorwaarden moeten worden gericht aan ons via e-mail op sayhi@sportkerel.nl